Trainingen

Met veel plezier verzorg ik verschillende workshops en trainingen, zowel incompany als op open inschrijving. Mijn trainingen worden doorgaans beoordeeld met een dikke 9. En daar ben ik best trots op ☺.

Ik gebruik theorie, simulaties en games, filmpjes, casussen van deelnemers, mijn eigen praktijkervaringen, samenwerken in groepen, onderlinge reflectie, en plenaire discussies. Zo komen alle leerstijlen aan de orde. Daarnaast leren deelnemers werken met praktische stappenplannen, formats en tools. De meeste trainingen kunnen offline en online gegeven worden, of als combinatie daarvan.

NEEM CONTACT OP

Training Omgevingscommunicatie en Stakeholder Engagement

Training Omgevings-communicatie en Stakeholder Engagement

Deze training is vooral geschikt voor beleids- en communicatieadviseurs die een rol hebben in complexe opgaven met veel verschillende stakeholders.

De training geeft handvatten om hun bestuurder, opdrachtgever, projectleider of omgevingsmanager strategisch te adviseren over effectieve communicatie. Ze verdiepen hun kennis over de psychologie van communicatie en leren hoe je je communicatie goed afstemt op de belangrijkste stakeholders in een proces. Zo worden zij een waardevolle sparring partner bij ‘spannende’ issues. Ook leren ze een proces ‘Omgevingswet-proof’ voor te bereiden en uit te voeren.

Deze training wordt ook als vakopleiding op open inschrijving aangeboden; een opleiding met grondige theorie over omgevingsprocessen, werken met tools en formats, samen werken aan casussen, simulaties, oefeningen en tussentijdse opdrachten. Daarnaast krijgen deelnemers individuele coaching op hun eigen casus of situatie.

Deze opleiding was de eerste twee keer al volgeboekt en werd uitstekend beoordeeld.

NEEM CONTACT OP